O nama

W&W Energy d.o.o. je 100% privatna kompanija osnovana u maju 2008. godine kao privredno društvo za razvoj i izgradnju malih hidroelektrana na rekama Srbije, sa ciljem da bude krajnji investitor i povlašćeni proizvođač električne energije iz obnovljivih izvora energije.

Misija privrednog društva W&W Energy je proizvodnja električne energije na pouzdan i ekonomičan način iz obnovljivih izvora energije, u sinergiji sa prirodnim i društvenim okruženjem.

Svetske potrebe za električnom energijom su u stalnom porastu, što zahteva izgradnju novih proizvodnih kapaciteta. Isti trend rata potrošnje je primetan i u Srbiji i njenom okruženju. Srbija raspolaže značajnim energetskim potencijalom, koji može biti motorna snaga u razvoju celokupne ekonomije. To je ujedno i veliki investicioni potencijal za kompanije koje prepoznaju vrednosti ovakvih projekata. Za naše privredno društvo, pored ekonomskih, veliki značaj imaju i ekološki faktori. Izgradnjom proizvodnih elektroenergetskih kapaciteta na bazi korišćenja obnovljivih resursa, doprinosimo sigurnijoj i sa ekološkog stanovišta izvesnijoj budućnosti.

Vizija privrednog društva W&W Energy je optimalno korišćenje raspoloživih hidroloških potencijala rečnih tokova u Srbiji i poslovanje kao društveno odgovorno, profitabilno i konkurentno privredno društvo u regionu.

U skladu sa vizijom privrednog društva, vodimo aktivnosti na pripremi i realizaciji projekata izgradnje četiri male hidroelektrane u Srbiji.

Za uspešnu realizaciju zahtevnih projekata iz oblasti energetike, sarađujemo sa iskusnim i visokokvalifikovanim kadrovima različitih struka i profila koji se međusobno nadopunjuju. Naš tim poseduje znanje i iskustvo u realizaciji projekata u oblasti energetike, počevši od izrade početnih Studija do Idejnih i Glavnih projekata. Sa tendencijom realizacije planiranih projekata i razvoja novih segmenata unutar privrednog društva, očekuje se povećanje broja zaposlenih, kao i zaposlenih angažovanih na poslovima održavanja i praćenja rada malih hidroelektrana.

Vesti i dešavanja

07
Sept

U mestu Bistrica u opštini Nova Varoš, 07.septembra 2012. godine, otvoreni su radovi na izgradnji...

22
Avg

Opštinska urava opštine Nova Varoš je 22.08.2012. godine izdala društvu W&W Energy Rešenje o...